MD-۴۰۵


نسبت خاکستر در مرغوبیت زغال

نسبت خاکستر
نسبت خاکستر به زغال یکی از نشانه های مرغوبیت یک زغال چوب خوب هست . خاکستری که از زغال به جای میماند در زغال های نارگیل حبه اندونزی در بهترین شرایط سه درصد است که تقریبا هیچ هست اما در زغال هایی که در داخل کشور تولید میشود این نسبت متفاوت است. البته زغال هایی با درصد خاکستر کمتر از بیست هم در کشور تولید می شود اما این زغال ها بسیار سخت و دیر آتش میگیرند و حرارت زیادی هم ندارند و با سرعت زیادی خاموش میشوند حرارت ان ها هم در حین سوخت یکنواخت نیست دود و بو دارند گاز دارند که این دود و گاز و بو باعث سردرد میشوند و حتی اگر خاکستر زغال صفر درصد هم باشد به سردرد و بو و دود آن نمی ارزد.این موارد هم از موارد دیگر در کیفیت زغال محسوب میشوند که زغال نفیس تمامی موارد فوق را برای تولید بهترین زغال رعایت نموده است یکی دیگر از خواص زغال خوب جرقه نزدن آن و نداشتن خاکه است شرکت های متفاوتی در تولید زغال برای سنگین تر شدن وزن زغال مقداری خاکه زغال با آن همراه میکنند که از نظر اخلاقی کار صحیحی نیست زغال خوب الزاما سنگین تر نیست و سنگینی زغال بعضی مواقع بعلت خیس بودن چوب قبل از رفتن به کوره است زغال نفیس زغال خوبی هست که در بسته بندی های با طراحی بسیار شیک و زیبا به بازار ایران و کشور های منطقه عرضه شده است . زغال نفیس حاصل تجربه بسیار زیاد در تولید است که منتهی به فرمولی برای ساخت زغال با کیفیت بدون استفاده از مواد شیمیایی با استفاده از نشاسته و مواد طبیعی برای ساخت بهترین زغال است زغال نفیس خاکه ندارد سریع روشن میشود حرارت بالایی دارد جرقه نمیزند گاز و دود و بو وطعم و سردرد ندارد مدت سوخت ان طولانی است در حین سوخت حرارت یکنواخت و بالایی دارد میزان خاکستر به جا مانده از آن کمتر از سی درصد است و با توجه به توان بالای تولیدات کارخانه زغال نفیس و تولیدی های زیر مجموعه این کارخانه میتواند سهم قابل توجهی از بازار زغال ایران و خاورمیانه و حتی کشور های دیگر دنیا را داشته باشد که در حال حاضر هم همین طور هست



معمولا طراحی سایت و استایل کلی وب‌سایت با صفحه هات Landing Page متفاوت است، صفحه لندینگ پیج به صورت جدا از صفحات اصلی یک ‌سایت طراحی می‌شود، لندینگ پیج صفحه‌ای منحصر به فرد و خارج از چارچوب کلی وب سایت است. به همین علت طرح کلی سایت در آنها لحاظ نمی‌گردد.توجه داشته باشید که در حوزه بازاریابی درونگرا دلیل منطقی برای این موضوع ذکر شده وجود دارد؛ طرح اصلی سایت در صفحات فرود آورده نمی‌شود تا در عمل مخاطب محدود گردد.

در طراحی و ساخت Landing Page، توجه به این نکته بسیار مهم است که مخاطب، ما را دنبال نمی‌کند؛ بلکه پیام ما، جذابیت صفحه فرود و یا نیاز خود را احساس می‌کند و سپس ما را دنبال می‌کند و بدون شک وقتی بازدیدکننده را به یک صفحه لندینگ پیج هدایت می‌کنیم،برای مخاطب به نمایش بگذاریم.وقتی بنر تبلیغات شما در سایت‌ها قرار می‌گیرد و بازدیدکننده روی آن کلیک می‌کند، بازدیدکننده بدون اینکه در گوگل جستجویی انجام دهد وارد صفحه موردنظر شما می‌شود.

برای همین صفحه فرود به صفحه هدف نیز مشهور است. بازدیدکننده وقتی برای اولین بار توسط بنری وارد سایت شما می‌شود هیچ دید خاصی نسبت به سایت و صفحه شما ندارد برای همین صفحات فرود هم می‌تواند فرصتی باشد و هم نقطه ضعفی در سایت، پس باید در ساخت صفحه فرود نهایت دقت را داشت تا به خوبی طراحی شود و بتوان با خوب جلوه دادن سایت به اهداف مورد نظر رسید چرا که دروازه افزایش بازدید و محصولات سایت هستند.


صفحه فرود Click Through

صفحه فرود Click Throughبه این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد که وقتی کاربری کلیک کرد، به صفحه‌ای دیگر ارجاع داده شود، هدف از این نوع صفحات صرفا متقاعد کردن بازدید‌کننده و کلیک کردن آن بر روی لینکی خاص و سپس هدایت آن به صفحه ای دیگر است و اصولا برای افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری استفاده می‌شود. صفحه فرود Click Through را می‌توان برای توصیف یک محصول با ارائه جزئیات کافی طراحی کرد. بنابراین به عنوان یک متقاعد کننده برای بازدید کنندگان عمل کرده و آن ها را به تصمیم گیری برای خرید نزدیک‌تر می‌کند.
صفحه فرود Lead Generation برای دریافت اطلاعاتی مانند نام و آدرس ایمیل بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنها هدف در طراحی این نوع صفحات فرود، جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان است و آنها اطلاعات خود را در فرم موجود در لندینگ پیج وارد می‌کنند. بنابراین، صفحات Lead Generation اغلب اوقات، یک فرم همراه با شرح خدمات و آنچه که شما در ازای ارسال اطلاعات شخصی بازدیدکنندگان حاضرید به صورت رایگان به کاربر بدهید را داراست. مانند کتاب الکترونیکی رایگان و یا شرکت در یک وبینار آموزشی رایگان در مقابل دریافت اطلاعات بازدیدکننده.


دکمه فراخوان یا Call To Action چیست

صفحه فرود Lead Generation برای دریافت اطلاعاتی مانند نام و آدرس ایمیل بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنها هدف در طراحی این نوع صفحات فرود، جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان است و آنها اطلاعات خود را در فرم موجود در لندینگ پیج وارد می‌کنند. بنابراین، صفحات Lead Generation اغلب اوقات، یک فرم همراه با شرح خدمات و آنچه که شما در ازای ارسال اطلاعات شخصی بازدیدکنندگان حاضرید به صورت رایگان به کاربر بدهید را داراست. مانند کتاب الکترونیکی رایگان و یا شرکت در یک وبینار آموزشی رایگان در مقابل دریافت اطلاعات بازدیدکننده. دکمه فراخوان یا به اختصار CTA اصولا در ساخت صفحات فرود بسیار مورد توجه گرفته می‌شود و از اهمیت بسیاری برخوردار است و از اهداف صفحات فرود کلیک خوردن این دکمه است، پس باید در طراحی و نحوه چیدمان و مکان آن دقت لازم را به‌کار برد ولی در درجه اول لازم است زمینه کلیک خوردن دکمه CTA را فراهم کنیم. منظور این است که کیفیت محتوا، استایل صفحه و نحوه چیدمان دیگر المان‌ها در صفحه فرود کمک بسیاری به بالا رفتن میزان کلیک CTA می‌کند. دکمه فراخوان یا CTA می‌تواند برای درخواست عضویت در خبرنامه، برای درخواست دانلود فایل و یا پر کردن یک فرم مورد استفاده قرار گیرد.